WIE Afdrukken E-mail

Bert Weijdema

zanger/ muzikant, dirigent, stemacteur, theatermens, trainer/ coach.

Onderwijs, muziek, theater, stemtrainingen, cd-produkties, communicatietrainingen en bedrijfsuitjes hebben Bert gemaakt tot wat hij is: iemand die het talent heeft om onontdekte kwaliteiten uit mensen tevoorschijn te halen. Stemmen te laten bloeien en wondertjes te laten gebeuren. Bert Weijdema brengt mensen in beweging.

Bert heeft in Tamale, Ghana succesvol Rots en Watertrainers opgeleid, die het gedachtengoed in de onderwijspraktijk proberen te brengen.

Een training in de ademcirkeltechniek van Nancy Gabor (2004) heeft een wending gebracht in zijn werk, met name op het inzicht dat je open communiceren lijfelijk kunt ervaren en genereren, en dat je daarmee een grote stap verder zet. Rots en Water (2010) voegde daar een waardevolle component aan toe. Bert geeft trainingen aan mens en bedrijf.

Bert Weijdema schrijft koor- en theatermuziek, en liederen. Hij houdt van stevige soul, fraaie ballades en mooi klassiek.

Omdat iedereen specifieke eigen talenten bezit, is het de uitdaging om de juiste mensen bijelkaar te brengen, en groeizame samenwerking te creƫren. Op Linkedin en facebook kan je Bert Weijdema vinden.

 
| Disclaimer| Privacy Statement| Algemene Voorwaarden|
© 2018 Yelte
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.